U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten

Ontdek wat Limburgs Vastgoed voor u kan betekenen.

Makelaars voor woning en bedrijf

Immo Limburgs Vastgoed reeds meer dan 35 jaar actief op de vastgoedmarkt, is gespecialiseerd in bemiddeling bij verkoop en verhuur van onroerende goederen.

Momenteel zijn wij één van de marktleiders in Limburg. Wij bieden continu meer dan 200 eigendommen aan, in zowel residentieel- als bedrijfsvastgoed. Ook de verkoop van nieuwbouw appartementen en woningen op plan vormt een belangrijk onderdeel van ons werkgebied. 

Een dynamisch en jong team, allen met opleiding Vastgoedmakelaar, werkt met ambitie, inzet en gedrevenheid aan de professionele afhandeling van uw dossier.

U verkoopt?

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN ?
Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u dit echter zorgenvrij en met resultaat wil realiseren komt er heel wat bij kijken.

Een dynamisch en jong team van gediplomeerde talentvolle vastgoedmakelaars, werkt met ambitie en uiterste inzet aan de professionele afhandeling van uw opdracht. Grondige kennis van de vastgoedmarkt, een gedegen marketingbeleid, kennis van de actuele wetgeving, en een efficiënt werkende administratie, zijn onontbeerlijk om te komen tot een succesvolle verkoop van uw eigendom.

Ook onze naambekendheid en het  imago van Limburgs vastgoed spelen een belangrijke rol in het aantrekken van de uiteindelijke koper voor uw eigendom. Om de hoge standaard en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven ondersteunen scholen wij ons continue bij in deze materie. Mede hierdoor zijn wij steeds up to date over alle belangrijke evoluties op vlak van onroerend goed verhandelingen.

Wij garanderen steeds een correcte afhandeling van uw dossier.

Meer info

U verhuurt?

WAT KUNNEN WIJ BIEDEN ?
Limburgs Vastgoed verhuurt maandelijks verschillende bedrijfsvastgoederen gespreid over heel Vlaanderen aan zowel binnenlands als buitenlands cliënteel.

Snel en zorgeloos verhuren is dan ook specialistenwerk. Het vinden en selecteren van de juiste kandidaat huurders is arbeidsintensief en vereist bovendien de nodige vakbekwaamheid en een gedegen ervaring. De naambekendheid en het imago van Limburgs vastgoed spelen bovendien een belangrijke rol in het aantrekken van de uiteindelijke huurder voor uw pand.
 
Wij verzorgen voor u, buiten het zoeken van een geschikte huurder, alle noodzakelijke te vervullen huurformaliteiten, zoals o.a. het opmaken van de huurovereenkomsten, de waarborgregeling, de gemeentelijke opzoekingen, alle wettelijke verplichte attesten, …

Ook tijdens de verhuur periode blijven wij steeds ter beschikking om u en de huurder verder te adviseren.

Meer info

Projectontwikkeling & verkoop

WAAROM KIEZEN VOOR LIMBURGS VASTGOED ?
 
Ervaring, reputatie en kennis in huis.
Limburgs vastgoed is een gekende vastgoedmakelaar in Limburg en aangrenzende provincies en is reeds sinds haar bestaan actief in de verkoop op plan van residentiële en commerciële nieuwbouwprojecten.

In elk marktsegment der nieuwbouwprojecten, van studio's tot luxe-appartementen, van landhuizen tot stadsvilla’s, zowel als retail- en winkelruimten, werden over de jaren heen door ons telkens succesvol gecommercialiseerd.

Wij genieten dan ook  een onberispelijke reputatie bij particulieren, professionelen, vastgoed promotoren, notarissen en banken.
 
Klantenbegeleiding.
Nieuwbouw en planverkoop vraagt een specifieke aanpak. Onze nieuwbouw makelaars geven onze klanten steeds een persoonlijke begeleiding en staan permanent  klaar om hun vragen te beantwoorden en hun wensen op te volgen en te overleggen met de betreffende promotor, projectmanager en interieur coördinator.

Wij beschikken in ons huidig kantoor te Hasselt, met zijn unieke commerciële ligging, over alle nodige faciliteiten en technieken zoals professioneel onthaal, vergaderzalen, virtuele rondgangen op grote LCD schermen, projecties der nieuwbouwprojecten en catering faciliteiten.

Kortom al het nodige om uw project op een optimale manier aan ons cliënteel voor te stellen. Tevens verzorgen wij de verhuring van de bij ons aangekochte  investeringsappartementen en bekomt elke koper een  'a la carte' service.
 
Optimaal bereik van potentiële klanten.

 • Voor elk project wordt er een uitgebreid communicatieplan uitgewerkt.
 • Eigen website met gemiddeld niet minder dan 550 bezoekers per dag.
 • Een duidelijke verwijzing naar nieuwbouw op onze homepagina verhoogt de zichtbaarheid van de  aangeboden nieuwbouwprojecten.
 • Stijlvolle en opvallende presentatie van uw nieuwbouwproject  'op' onze vitrines aan het drukste kruispunt van Limburg.
 • Pertinente aanwezigheid van uw project op de belangrijkste vastgoed portaalsite van België (275.000 unieke bezoekers per maand).
 • Handige  inschrijvingsmodule op onze website voor klanten die een nieuwbouw woning of appartement  zoeken te kopen.
 • Duizenden reeds geregistreerde  zoekende klanten die onmiddellijk gecontacteerd  worden via ge- automatische berichtgeving.
 • Lip-reclame: Zoekende klanten voor een nieuwbouw woning weten ons te vinden en doen graag beroep op onze diensten.
 
Technische & administratieve ondersteuning.
 • Wij adviseren u aangaande het opstellen en de inhoud van de nodige basisakte (reglement van inwendige orde, toewijzen kwotiteiten, ...)
 • Wij adviseren u aangaande het ontwerp van verkoopsdocumenten (optie, compromis, aankoopbelofte, lastenboek, ...)
 • Wij adviseren u aangaande de presentatie (plannen, website, werfbord, modelappartement, ...) van het project
 • Wij adviseren u aangaande materiaalkeuze en inrichting (sanitair, keuken, isolatie, veiligheid, ...)
 • Wij adviseren u aangaande de keuze van de syndicus, interieur coördinator, alle leveranciers, ….
Voor een vrijblijvende gesprek en een eerste advies kan u steeds contact opnemen met Edmond Kochan op edmond@limburgsvastgoed.be of bellen op 0475/67.55.54.

Meer info
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed