U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Synergie van commercieel en juridisch talent

Immo Limburgs Vastgoed reeds meer dan 35 jaar actief op de vastgoedmarkt, is gespecialiseerd in bemiddeling bij verkoop en verhuur van onroerende goederen.

Momenteel zijn wij één van de marktleiders in Limburg. Wij bieden continu meer dan 200 eigendommen aan, in zowel residentieel- als bedrijfsvastgoed. Ook de verkoop van nieuwbouw appartementen en woningen op plan vormt een belangrijk onderdeel van ons werkgebied. 

Een dynamisch en jong team, allen met opleiding Vastgoedmakelaar, werkt met ambitie, inzet en gedrevenheid aan de professionele afhandeling van uw dossier.

Ons team

Hilde Kochan

Notarieel jurist en vastgoedexpert
hilde@limburgsvastgoed.be
0496/70.17.94

De prijs voor de meest drastische carrièreswitch gaat naar Hilde Kochan.

Na haar studies licentiaat Rechten, Notariaat en Vennootschapsrecht was Hilde voorbestemd om het notarisambt te ambiëren. Na 7 jaar ervaring te hebben opgedaan in het Notariaat, zowel in Antwerpen als Limburg, kwam de roeping op om haar passie en missie volledig in het vastgoed te leggen.

Na een opleiding als Vastgoedexpert te hebben afgerond kwam het aanbod van de oprichter van Limburgs Vastgoed om als Notarieel Jurist van start te gaan. Sedert een zestal jaren staat Hilde nu in voor alle juridische, personeels- en management zaken.

Hilde vindt ondertussen haar weg dan ook in alle vastgoed onderdelen, zoals contractenrecht, bouwpromotie zowel residentieel als bedrijfsvastgoed.
Ook voor gewoon notarieel en juridisch advies staat zij na afspraak voor eenieder klaar.

Danny Wezijnski

Zelfstandig Vastgoedmakelaar Residentieel en bedrijfsvastgoed / Manager 508133
danny@limburgsvastgoed.be
0471/10.00.69

"Jarenlange ervaring en leiderschap is de sleutel tot succes"

Edmond Kochan

Edmond Kochan

Zaakvoerder 203.528
edmond@limburgsvastgoed.be
011/22.19.17

Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak bij élk aankoop- en verkoopproces, dat is de kracht van Limburgs Vastgoed

Edmond draagt zijn authentieke visie, betrokkenheid, doorgedreven overtuigingskracht en rust uit naar zowel klanten als interne medewerkers. Hij kan steeds terugvallen op zijn mensgerichte, eerlijke en betrouwbare manier van werken. Plan uw gratis taxatie of persoonlijke gesprek in om u te laten begeleiden naar de meest optimale, rendabele en inventieve realisatie voor verkoop van uw eigendom.

Dario Paesen

Dario Paesen

Vastgoedconsulent
dario@limburgsvastgoed.be
0472/09.27.56

Netwerken, klantgericht, doelgericht, sociaal vaardig, dat zijn geen vreemde termen voor deze gedreven commercieel expert!

Met een palmares van 15 jaar ervaring als ondernemer/werknemer, en een enorm netwerkwerk in de horeca, catering en eventsector was het slechts een kleine stap naar zijn droom-job en bestemming, de vastgoedwereld! Omgaan met moeilijke complexe situaties, duidelijke en correcte afspraken maken, cliënteel optimaal informeren en bijstaan, staat bij Dario hoog in het vaandel. Contacteer hem voor een vrijblijvende waarde raming van uw eigendom of gewoon voor een kennismakingsgesprek, of een professioneel advies in het kader van de verkoop van  uw eigendom.

Bedrijfsvastgoed verkopen of verhuren? Ook daarvoor zal Dario u met plezier en raad en daad willen bijstaan.

Larissa Fluder

Vastgoedmakelaar-Stagiaire 517.687
larissa@limburgsvastgoed.be
0483/70.28.74

Larissa is een ondernemende, vlotte en enthousiaste persoon met een warme persoonlijkheid, die echt van aanpakken weet.

Met haar gedreven enthousiasme en doorzettingsvermogen zoekt en vindt Larissa voor haar opdrachtgevers telkens weer de “perfect match”! Ze hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak en een correct advies. Daarbij hoort natuurlijk ook het maximaal ontzorgen van iedere klant door een continue opvolging van elk dossier,  in een vlotte en open communicatie. In haar vrije tijd hecht Larissa veel belang aan netwerken, sporten en quality time met familie en vrienden.

Wilt u het beste voor U en uw eigendom? Plan dan nu een gratis waardebepaling in of een persoonlijk gesprek voor een begeleiding op maat van uw vastgoedtransacties. 

Janice Petrone

Vastgoedmakelaar-Stagiaire 516.865
janice@limburgsvastgoed.be
0488/39.94.34

"Plezier in het werk maakt perfectie in het werk!"

De goedlachse en enthousiaste Janice houdt van een empathische, warme, en nauwgezette samenwerking. Met haar gedreven mentaliteit zet ze in op een persoonlijke en transparante communicatie. Zij ademt vastgoed als het ware uit. 

In haar vrije tijd geniet Janice van wining and dining met familie en vrienden, of verkiest zij om de avontuurlijke tour opgaan in de natuur.

Uw eigendom met succes verkopen? Maak dan nu een afspraak.

Jo Fictief

Deel uitmaken van ons team?

hilde@limburgsvastgoed.be
011/22.19.17

Herken jij jezelf in onze gezamenlijke ambitie?

Bekijk onze vacatures hier en bezorg ons je cv en motivatie via hilde@limburgsvastgoed.be
We kijken er alvast naar uit om kennis te maken en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons geweldig team!

Onze aanpak

Kies de juiste partner

Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u dit echter zorgenvrij en met resultaat wil realiseren komt er heel wat bij kijken. Grondige kennis van de vastgoedmarkt, een gedegen marketingbeleid, kennis van de actuele wetgeving, te samen met een efficiënte werkend kantoor zijn onontbeerlijk om te komen tot een succesvolle verkoop van uw eigendom. Limburgs Vastgoed, is met zijn succesformule sinds 1985 actief tot ver over de provinciegrenzen.

Wij schatten voor u de juiste marktwaarde

Onze regio medewerkers kennen de markt en de prijsevoluties van hun regio als geen ander. Zij bepalen met hun vakkennis en jarenlange ervaring de juiste verkoopprijs van uw eigendom.

Een volledig verkoopdossier wordt opgemaakt

Om elke kandidaat koper volledig te kunnen informeren en een correcte verkoop te kunnen afsluiten beginnen wij met het opstellen van volledig juridisch onderbouwd dossier. Hiervoor vragen wij alle nodige documenten en attesten aan zoals o.a. kadastraal plan en legger, bodemattest, gemeentelijk inlichtingen, inleiding aanvraag EPC attest, het elektriciteit keuringsattest, Klim- en kliponderzoek, enz.

Marketing opstart, wij brengen uw pand aan de man

  • Etalage: Een exclusieve ligging van ons kantoor in volle centrum, met veel passage.
  • Adverteren doen wij op grote en belangrijke vastgoed portaalwebsites met professionele foto’s.
  • E-mailing wordt meteen en automatisch uitgestuurd naar ons cliënteel vanaf dag één.
  • Publiciteitsborden: Om ook ter plaatse ruchtbaarheid te geven aan uw verkoop.
  • Via ons Social media netwerk, geven wij extra ruchtbaarheid.

Bezichtigen en onderhandelen

Alle bezichtigingen gebeuren telkens in het bijzijn van uw dossierbeheerder zodat kandidaat kopers volledig worden begeleid in het zoeken naar antwoorden op de zo vele vragen die er rijzen tijdens of na een bezichtiging. U heeft tevens de mogelijkheid om in te loggen in ons softwaresysteem om 24/7 een activiteitenrapport over uw pand te raadplegen.

Afronden en opvolgen van de verkoop

Wij begeleiden u en de koper tot de verkoop volledig is afgerond en de authentieke akte bij de notaris wordt ondertekend. Ook daarna nog staan wij steeds ter beschikking om uw eventuele vragen te beantwoorden of verder advies te verlenen.

Onze klanten aan het woord

Onze klanten aan het woord

Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed