U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

Instapklare woning met Z-O gerichte tuin, 5 slpk, 10a20ca

Deze instapklare, ruime gezinswoning met 5 slaapkamers en volledig omheinde tuin is gelegen op een zuid-oost gericht perceel van 10a 20ca in een rustige woonwijk, vlak aan het kasteeldomein Pietersheim, slechts enkele minuten verwijderd van het centrum en Maastricht.
De omliggende gemeentes zijn vlot toegankelijk alsook de E314. Scholen, supermarkten, ziekenhuis en restaurants bevinden zich in de nabije omgeving. De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin die veel privacy biedt, met een ruime tuinkamer en carport. Bewoonbare opp: 332 m². Grondopp: 10 a 20 ca.

INDELING: Ruime inkomhal met granieten trap en ruimte voor vestiaire; gastentoilet; open volledig uitgeruste keuken met eiland voorzien van afwasmachine (AEG), spoelbak, combi-oven (AEG), dampkap, SMEG gasfornuis; open leefruimte voorzien van een gashaard; veel lichtinval door de grote raampartijen; schuifwand naar ruime veranda (19.26 m²) met zicht op de tuin; douchekamer voorzien van enkele lavabo en douchecabine; bijkeuken; inpandige garage (19.60 m²) met een geautomatiseerde sectionale poort (2021).

EERSTE VERDIEPING: Nachthal; Drie grote slaapkamers waarvan één met inbouwkasten; Dressing met inbouwkast; Gerenoveerde badkamer (2021) voorzien van inloopdouche, ligbad; handdoekradiator; wandmeubel en een dubbele lavabo; gastentoilet.
Vanuit de nachthal is er een vaste trap naar de volledig gerenoveerde zolderverdieping.

TWEEDE VERDIEPING: Nachthal; Twee ruime slaapkamers met dubbele VELUX dakramen.

KELDERVERDIEPING: Volledig onderkelderd, verdeeld in 2 ruimtes voor stockage etc. en kruipkelder; condenserende hoogrendementsketel op aardgas (2022).

Condenserende hoogrendementsketel op aardgas; dubbele beglazing;
EPC: label C – UC: 20201125-0002343384-RES-2. (De nieuwe ketel is niet opgenomen in het huidig EPC attest). Elektrische installatie CONFORM de AREI. Overstromingsrapport p-score: D en g-score: C.
Vg- Wug-Gmo-Gvkr-Vv. Asbestveilig.

Voor meer info en een bezichtiging, bel Larissa op 0483 70 28 74 of 011 22 19 17. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide omschrijving en foto’s.


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed