U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3600 Genk

Omschrijving

Rustig gelegen woning met tuin, 3 slpk, 5a80ca

Rustig gelegen eengezinswoning op 5a80ca met zuid-oost gerichte tuin, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens dewelke voorziet in de mogelijkheid tot zorgwonen, alsook uitoefening zelfstandige activiteit. Deze woning is rustig gelegen in een residentiële wijk, nabij natuurgebied "De Maten". Er is een goede verbinding via de invalswegen de Westerring en de N75 op 5 min. Aan de voorzijde van de woning is een parkeerplaats voorzien voor 4 auto's. Bewoonbare oppervlakte ca 225 m².

INDELING: 1e NIVEAU: Inkomhal met toegang tot de woonvertrekken: woonkamer met pelletkachel en een open geïnstalleerd keuken (fornuis, dampkap, vaatwasmachine, spoelbak, koffiemachine, oven, microgolfoven, Amerikaanse koelkast met diepvries; 3 ruime slaapkamers (14,3 m²), badkamer met inloopdouche, dubbele lavabomeubel met aanbouwkasten, toilet met besparingsknop en een handdoekradiator.
2e NIVEAU: grote geïsoleerde zolder in betonvloer, die de mogelijkheid biedt tot 1 of 2 extra slaapkamers mits afwerking.
GELIJKVLOERS: De volledig afgewerkte kelder die gebruikt wordt als 2de woonunit beschikt over een geïnstalleerde keuken (spoelbak, microgolfoven, oven, fornuis, dampkap) met eiland en voldoende kasten; badkamer met douche, toilet met besparingsknop, enkele lavabo met aanbouwkasten, aansluiting wasmachine; ruime woonkamer met pelletkachel; een berging ca 8 m²; technische bruikbare ruimte, cv-ketel op mazout (gasaansluiting is mogelijk) en watermeter.
De woning beschikt over een grote veranda (24,4 m²), een deels aangelegde ZUIDOOST georiënteerde tuin met tuinhuis dat veel privacy biedt. Bouwjaar 1994. Cv op mazout. Dubbele beglazing met PVC raamkozijnen. Airco aanwezig. Mazouttank (3.200L). EPC label C 209 kWh/m² jaar, UC 20220919-0002677523-RES-1. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv.

Voor meer info of een bezichtiging bel Larissa op 0483/70.28.74 of 011/22.19.17. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto’s.


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed