U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3960 Bree

Omschrijving

Moderne gezinswoning met tuin, 5 slpk, 4a94ca

Moderne, energiezuinige open bebouwing met 5 slaapkamers. Gelegen op een Zuid-Oost gericht perceel van 4a 94ca. De woning is rustig gelegen in een doodlopende straat van een residentiele woonwijk, toch nabij het centrum. Er is een goede verbinding via de invalswegen N76 en de N73. Mogelijkheid voor uitoefening zelfstandige activiteit.

INDELING:
GELIJKVLOERS: Inkomhal; twee praktijkruimtes; woonkamer met elektrische inbouwhaard; volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland voorzien van oven, afwasmachine, elektrische kookplaat, dampkap en koelkast met aansluitend een bergruimte; douchekamer met wasplaats; technische ruimte; gastentoilet. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval en zicht op de tuin.

EERSTE VERDIEP: Nachthal; slaapkamer 1 met dressing; slaapkamer 2; slaapkamer 3 met dressing; badkamer met dubbele lavabomeubel, ligbad en inloopdouche; toilet.

TWEEDE VERDIEP: Nachthal; slaapkamer 4 en slaapkamer 5, beide kamers beschikken over een terras.

TUIN: Terras; magazijn ca 24 m².

Bouwjaar 2013. Condenserende ketel op aardgas. Driedubbele beglazing met aluminium raamkozijnen. Op verdiep elektrische rolluiken. Gelijkvloers: vloerverwarming. De woning is volledig voorzien van vliesbehang. Regenwaterput: ca. 5.000 L. EPC label B 188 kWh/m² jaar, UC 20230322-0002845447-RES-1. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Bewoonbare oppervlakte ca 252 (volgens EPC d.d. 22/03/2023). Vg, Vv, WgLk, Gmo, Gvkr. Voor info of bezichtiging: Bel Larissa op 0483/70.28.74 of 011/22.19.17 of via www.limburgsvastgoed.be


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed