U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

ASPARK - KMO UNIT 12 - 144 m² - nabij E-314

Bedrijvensite "ASPARK" - KMO UNIT 12 - 144 m²
Het bedrijvenpark "ASPARK" bestaat uit 31 kwalitatief hoogstaande KMO-units met complementaire kantoren en showrooms met een oppervlakte van 144 m² tot 388 m². Deze site van ong. 8.000 m² is strategisch gelegen op de hoek van de Steenweg en Ambachtenstraat en biedt de voorliggende units een uitstekende, pertinente zichtlocatie. Het bedrijvenpark bevindt zich op de verbindingsweg Genk - As, langs een fietssnelweg, op amper 3 km van het op- en afrittencomplex E-314 Genk-Brussel-Leuven en vlakbij de N75.
Opslag- en KMO units in verschillende niveaus en formaten zijn beschikbaar. Alle units worden uitgerust met een sectionale poort met loopdeur, lichtstraat, LED-verlichting, wateraanvoer en elektriciteit met aparte meter. Vloeren worden voorzien in gepolierd beton met een voorziene vloerbelasting van 1 ton/m². Reclametotem met naam en brievenbus. Parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de prijs, aantal afhankelijk van unit. Start der werken is gepland in het voorjaar 2024.

Voor meer info/indelingsplannen bel Danny op 0471/10.00.69 of Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be of dario@limburgsvastgoed.be of kijk op www.limburgsvastgoed.be


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed