U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Hasseltweg 315 , 3600 Genk
Vraagprijs: € 185.000

Omschrijving

Centraal gelegen bouwgrond (HOB), Zuidgerichte tuin, 12a

EEN ENERGIEZUINIGE EN BETAALBARE NIEUWBOUWWONING OP DEZE GROND? KLIK OP VOLGENDE LINK VOOR MEER INFO: https://www.avlwoningbouw.be/projecten/nieuwbouwwoning-te-genk-2 Of bel bouwadviseur Geert Gielen op 0477/59.42.08

Centraal gelegen Zuidelijk georiënteerd perceel bouwgrond (HOB) met een oppervlakte van 12a. Gelegen in de residentiële woonwijk "Boxbergheide", nabij natuurgebied De Maten en Bokrijk. Openbaar vervoer, grootwarenhuizen, winkels, scholen,... bevinden zich in de nabije omgeving, alsook Hasselt/Genk centrum ong. 10 min., oprit E313 op 20min. Straatbreedte: ong. 15m - Diepte: ong. 78m. Mogelijkheid tot het bouwen van een halfopen bebouwing. Afstand tot zijdelingse perceelsgrens is 5m. Algemene bouwvoorschriften zijn van toepassing. Vrije beroepen, diensten, kantoren en/of horeca zijn toegelaten over max. 30% van de bebouwde vloeroppervlakte en voor zover de hoofdbestemming gerealiseerd is. Een nevenbestemming wordt enkel toegelaten op het gelijkvloers. Altijd moet het woonkarakter gewaarborgd blijven. Slechts één nevenbestemming per perceel is toegelaten.
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. Gvg-wg-gmo-gvkr-gvv. Voor meer info bel Larissa op 0483/70.28.74 of 011/22.19.17. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Hasseltweg 315
Genk
Referentie:5152401
Vraagprijs:€ 185.000
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:1.200 m²

Informatieplicht

Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Ligging

Streetview

Graag een afspraak of vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Larissa Fluder

Met haar gedreven enthousiasme en doorzettingsvermogen zoekt en vindt Larissa voor haar opdrachtgevers telkens weer de “perfect match”! Ze hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak en een correct advies. Daarbij hoort natuurlijk ook het maximaal ontzorgen van iedere klant door een continue opvolging van elk dossier,  in een vlotte en open communicatie. In haar vrije tijd hecht Larissa veel belang aan netwerken, sporten en quality time met familie en vrienden.

Wilt u het beste voor U en uw eigendom? Plan dan nu een gratis waardebepaling in of een persoonlijk gesprek voor een begeleiding op maat van uw vastgoedtransacties. 
0483/70.28.74

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed