U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3800 Sint-Truiden

Omschrijving

Rustig gelegen woning, 3 slpk, zuidgericht perceel, 7a73ca

Lichtrijke gelijkvloerse woning op een mooi zuid georiënteerd perceel van 7a73ca, voorzien van een aangelegde tuin. Centraal gelegen tussen Sint-Truiden en Borgloon met tal van faciliteiten in de buurt, o.a. kinderdagverblijf, winkels, scholen, restaurants. Centrum bereikbaar op 5min, centrum Hasselt bereikbaar op 15 min, Oprit E-313 op 12 min. Bewoonbare oppervlakte: ong. 206 m². Bouwjaar: 1966. Renovatiejaar: 2020. De woning is gerenoveerd, doch dient afgewerkt te worden. Tegels voor keuken, woonkamer en hal, de volledige badkamer en 2 toiletten zijn reeds voorzien, nog te installeren, en verplicht bij aan te kopen voor € 15.000,-

INDELING: Inkomhal met apart gastentoilet; Ruime lichtrijke woonkamer; Ruimte voor installatie keuken voorzien van inbouwspotjes met annex berging, 3 slaapkamers; Te installeren badkamer met douche, lavabo en ligbad; Veranda voorzien van dakkoepel en inbouwspotjes. Ruime aparte garage/tuinberging. Deels onderkelderd. Zolderruimte.

Renovaties 2020: Nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing, allen voorzien van vernieuwde automatische rolluiken. Isolatie van de spouwmuren en het volledig plafond. Leidingen en elektrische installatie vernieuwd. Verwarming op aardgas.

Niet gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv.
EPC - UC: 20190511-0002057234-1, Label F (oud). Nieuw EPC in opmaak.

Voor meer info en een bezichtiging, bel Aram op 0484/17.80.20 of 011/22.19.17. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website: www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide omschrijving en foto's.


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed