U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

PENTHOUSE met zeer ruim terras, 109m², 2 slaapkamers - Res. Rongese-Park

RES. RONGESE-PARK – Thuiskomen in het gezelligste park van Hasselt, op enkele passen van het stadscentrum!

Profiteer nog tot eind 2024 van 6% BTW-tarief ipv 21% BTW !

Res. Rongese-Park - Penthouse 5.02: penthouse gelegen op de vijfde verdieping met een opp. van 109,10 m² + 68,6 m² terras. INDELING: inkomhal met apart toilet en ruimte voor vestiaire, lichtrijke leefruimte, berging, volledig geïnstalleerde open keuken met eethoek dewelke toegang verleent tot het zuidwest georiënteerd terras, berging, nachthal, badkamer en 2 slaapkamers, waarvan één met en-suite badkamer.

In en aan het nieuwe Rongese Park worden 34 appartementen, 8 woningen en 2 commerciële ruimtes gebouwd in hedendaagse, stijlvolle architectuur. Wat Res. Rongese-park zo uniek maakt is het autovrij park waar alle bewoners voluit kunnen genieten van rust en prachtige zichten over het park, en dit in een groene, kindvriendelijke woonomgeving, op een zucht van de Grote Markt en winkelstraten. Door zijn centrale ligging bevindt dit uniek woonproject zich op slechts 10 min wandelafstand van trein- en bus, en een aansluiting op de E313-314 op minder dan 5 min met de auto.

De woningen en appartementen worden ingericht met alle modern comfort en voorzien van ruime inrichtingsbudgetten en dus afgewerkt met topmaterialen. U kunt kiezen tussen een 1, 2 of 3 slaapkamer-appartement of liever misschien toch één van de 8 park-woningen, allen met een privé tuin en 2 terrassen met direct contact tot het park.
Prijzen v.a. € 273.000 tot € 465.000,- excl. kosten, BTW en registratierechten. Voor elk kavel is er een kelderberging en een ondergrondse parkeergarage beschikbaar. De onder- en bovengrondse fietsenstalling, ruimte voor bakfietsen, ondergrondse afvalcontainers maken het woongemak nog eens extra compleet.

Voor meer info bel Danny op 0471/10.00.69 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be of www.limburgsvastgoed.be


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf als allereerste op de hoogte van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Limburgs Vastgoed